Μέσα στο καταπράσινο τοπίο του Λουτρακίου, ακούγοντας το κύμα πλάι στη θάλασσα, η Κωνσταντίνα αρχίζει την τελετή του μασάζ που χαρίζει ευεξία και θεραπεία στη ψυχή.

Η τεχνική της είναι συνθέτη και ακολουθεί το ένστικτό της κάθε φορά που αρχίζει μια θεραπεία. «Το κάθε σώμα με οδηγεί» λέει με ένα χαμόγελο.

Photo by Ιφιγένεια Τσαντίλη

Πρόσφατα, είχε πρόταση να φύγει από την Ελλάδα και να μετακομίσει στην Αγγλία, ώστε οι πελάτες να την έχουν κοντά τους. Εκείνη όμως είναι Ελληνίδα που αγαπάει τον τόπο της και δεν αφήνει τα δύσκολα για να βρει ανέσεις και επιτυχία. Αρνείται να ξενιτευτεί από την χώρα της και τα παιδιά της. Έχει την οικογένειά της. Το μεγαλύτερο δώρο. «Εδώ ζούμε και αγωνιζόμαστε να τα καταφέρουμε ο καθένας όπως μπορεί καλύτερα», συμπληρώνει στη συνέντευξη που μας παραχώρησε.

Photo by Ιφιγένεια Τσαντίλη

Είναι αισθητικός με αρκετά χρόνια στο ενεργητικό της. Έχει δυο παιδιά, που μεγαλώνει μαζί με τον άνδρα της στην Ελευσίνα και τίποτα δεν είναι εύκολο και αυτονόητο αυτή την εποχή στη χώρα μας.

Η Κωνσταντίνα είναι υπεύθυνη του κέντρου Σπα που λειτουργεί από φέτος στους χώρους του Wyndham Ramada Poseidon και το μασάζ είναι το μεγάλο της ταλέντο. Έχει μια καταπληκτική αρμονία στις κινήσεις και η θεραπεία μαζί της είναι μια αξέχαστη εμπειρία.

Photo by Ιφιγένεια Τσαντίλη

Γενναιόδωρη και ειλικρινής με αίσθηση του μέτρου και της αρμονίας, της αρέσει να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας στο χώρο που διαμόρφωσε εξαιρετικά για την Aegeo spa με τις συνεργάτιδές της, την ´Ελενα, τη Μάρθα και τη Μαρία, σε ένα μοναδικό ξενοδοχειακό συγκρότημα, το Wyndham Ramada Poseidon resort στο Λουτράκι.

Photo by Ιφιγένεια Τσαντίλη

Χωρίς υπερβολή το μασάζ μαζί της είναι λυτρωτικό. Η ενέργειά της σε απελευθερώνει και σε ταξιδεύει μακριά από την καθημερινότητα σε μια απολαυστική θεραπεία.
Ένα θεραπευτικό μασάζ με εκχυλίσματα από αιθέρια έλαια και φρούτα όπως πορτοκάλι και ρόδι αλλά και την κριτική ρακή υπόσχεται να αναζωογονήσει και να ισορροπήσει το νου και την ψυχή κάθε ανθρώπου ανεξάρτητα από το είδος ζωής που κάνει.

Photo by Ιφιγένεια Τσαντίλη

Εκεί, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Aegeo Spas, εφέτος προσφέρονται πακέτα ξεκούρασης για το πρόσωπο και το σώμα, για ενυδάτωση και αποτοξίνωση. Τα πακέτα είναι πολλά και ενδιαφέροντα, και κάθε φορά το ταξίδι είναι διαφορετικό.

Photo by Ιφιγένεια Τσαντίλη

Αξίζει να δώσεις στον εαυτό σου αυτή την εμπειρία της απόλυτης χαλάρωσης και ευχαρίστησης. Αξίζει να αναζωογονηθείς και να απολαύσεις τα ευεγερτικά αποτελέσματα μιας θεραπευτικής συνεδρίας, ανάλογα με τις ανάγκες του σώματός σου, και να χαρείς το ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων…