Εκφράσου δημιουργικά, απελευθέρωσε το σώμα σου, δώσε χώρο στη σωματική γλώσσα να επικοινωνήσει με τους άλλους, παροτρύνει η ομάδα καλλιτεχνών NorForSale, την οποία αποτελούν άτομα από όλο το φάσμα των παραστατικών τεχνών: χορού, θεάτρου, μουσικής.

Παρακολούθησα κι εγώ δυο Κυριακάτικα Σεμινάρια.

Την περασμένη Κυριακή η Μαρία Παπαδοπούλου μας έκανε αυτοσχεδιασμό και σύγχρονο χορό και βιώσαμε μια μοναδική εμπειρία με το υλικό που παράγει το σώμα μας σε κάθε του κίνηση. Ήταν καταπληκτικό να πειραματίζεσαι με κάθε σημείο του κορμιού σου σε συνεργασία με κάποιον άλλο και να βλέπεις τις άπειρες δυνατότητες της κίνησης.

ιthumbnail_c-stefanos-1470

Η Μαρία Παπαδοπούλου μας μίλησε για το σεμινάριό της.

“Αφομοιώνοντας όλα τα στοιχεία που έχουμε δουλέψει και έχοντας φέρει πιο κοντά μυαλό και σώμα”, είπε, “πειραματιζόμαστε με τη σύνθεση σε ενεστώτα χρόνο (instant composition), επιτρέποντας πιο έντονα το περιβάλλον και τις σχέσεις να επηρεάσουν το σώμα μας, το πιο πραγματικό στοιχείο του εαυτού μας”.Πραγματικά ιδιαίτερη εμπειρία το μάθημα της Μαρίας.

thumbnail_c-stefanos-3538Ο εμπνευστής του καλλιτεχνικού πρωτοποριακού δικτύου Γιάννης Μάντσης μας μίλησε στο τέλος του μαθήματος για τα σεμινάρια που γίνονται εκτός Αθηνών. “Φέτος κάνουμε την αρχή! Δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα κύκλων σεμιναρίων χορού-θεάτρου που σε σταθερή μηνιαία βάση ταξιδεύει σε πόλεις εκτός Αθηνών. Kαλλιτέχνες Μέλη του δικτύου NorForSale εναλλάσσονται ως μέλη ομάδων που περιοδεύουν, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους εσάς να συναντηθείτε κάθε φορά με μία νέα δημιουργική πρόκληση” , μας εξήγησε.

thumbnail_fullsizerender-1Ως πρώτο προορισμό επέλεξαν την Θεσσαλονίκη. Το NorForSale Art Net σε συνεργασία με την εταιρεία Grishko.gr διοργανώνει τον πρώτο διήμερο κύκλο σεμιναρίων χορού, θεάτρου στην Χ.Α.Ν.Θ στις 22/10/16. Το πρόγραμμα θα βρείτε στο LINK ROAD TRIP ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ :

http://www.norforsale.com/el/drastiriotites/road_trip_sem.html

Τέλος αυτή την Κυριακή το δίκτυο στην Αθήνα έχει Σεμιναρίου Κλασικού Χορού με τη Σμαραλία Καρακώστα.

Ο κλασικός χορός είναι μια τέχνη που μας βοηθάει να αντιληφθούμε τη στάση του σώματος μας και τη λειτουργία της κίνησης μέσα από τις ασκήσεις στη μπάρα και το κέντρο. Μην το χάσετε!!!

LINK NORFORSALE (γενικό του site) :

http://www.norforsale.com/el/